Ortodòncia

La finalitat de l’ortodòncia és la correcció de la posició de les dents i el control del creixement dels maxil.lars amb l’objectiu   d’aconseguir un correcte alineament dental, una bona relació entre les arcades i una harmonia facial.

És necessari dur a terme un acurós estudi previ amb els motllos, radiografies i fotografies del pacient per tal de fer un correcte diagnòstic i elaborar un pla de tractament individualitzat.

Els tractament d’ortodòncia que oferim són:

  • Ortopèdia infantil
  • Braquets metàl.lics
  • Braquets ceràmics
  • Ortodòncia invisible (INVISALIGN): és l’ortodòncia invisible més recomanable. Aquest tractament corregeix la posició de les dents amb fundes o alineadors transparents, pràcticament invisibles, que es poden treure, molt còmodes ( no produeixen llagues) que es poden portar sense que ningú ho noti. Permeten raspallar les dents sense els alineadors. Permeten tocar instruments de vent.

Al nostre centre comptem amb una especialista en ortodòncia tant d’adults com de nens. Podem oferir una solució integral en els casos més complexes. Estudiem cada cas de forma individualitzada, dissenyant el tractament més adequat per a cada persona. 

En el cas dels infants valorem tant els problemes de la malposició dental com del creixement dels maxil·lars. És per això que triem el millor moment per a començar un tractament tenint en compte el desenvolupament i el moment de recanvi dental de cada un dels nostres pacients. 

Treballem amb diferents tipus d’ortodòncia, des de la convencional, amb aparatologia metàl.lica i/o estètica, fins a l’última tecnologia en ortodòncia invisible amb aliniadors removibles.

A %d bloguers els agrada això: